عضو شوید



:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



به وبلاگ من خوش آمدید

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان اهنمای گردش گری استان لرستان و اراک و آدرس lorestangardi1.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.







نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

آمار مطالب

:: کل مطالب : 91
:: کل نظرات : 85

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 1
:: تعداد اعضا : 2

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز : 80
:: باردید دیروز : 35
:: بازدید هفته : 115
:: بازدید ماه : 152
:: بازدید سال : 2943
:: بازدید کلی : 2943

RSS

Powered By
loxblog.Com

شنبه 8 شهريور 1398 ساعت 15:22 | بازدید : 638 | نوشته ‌شده به دست ...amir MD | ( نظرات )

welcome pic, خوش آمدید, عکس انیمیشن, تصاویر متحرک, تصاویر درخشان, تصاویر خوش آمدید


|
امتیاز مطلب : 451
|
تعداد امتیازدهندگان : 128
|
مجموع امتیاز : 128
سه شنبه 28 مرداد 1398 ساعت 15:6 | بازدید : 720 | نوشته ‌شده به دست ...amir MD | ( نظرات )

امیدوارم از این وبلاگ لذت کافی را ببرید دوستون دارم


|
امتیاز مطلب : 428
|
تعداد امتیازدهندگان : 127
|
مجموع امتیاز : 127
هنگام سفر به کویر این نکات را رعایت کنید!
شنبه 10 آبان 1393 ساعت 22:48 | بازدید : 1102 | نوشته ‌شده به دست ...amir MD | ( نظرات )

نكات ايمني سفر به كوير, سفر به كوير,

 كوير در عين زيبايي محيطي است خشن.سفر به كوير مستلزم نكاتي است كه عدم رعايت آنها چه بسا موجب خسارات جاني ومالي مي شود.در اين مقاله در پي آنيم كه بگوييم چگونه به كوير سفر كنيم تا از زيباييهاي آن لذت ببريم و سفري سالم و بيادماندني داشته باشيم

مشخصات يک راهنماي خوب
1) راهنما بايد به موقعيت جغرافيايي منطقه – مسير جاده ها – محل چشمه هاي آب – عوارض طبيعي مانند تپه ها ، کوهها ، درياچه نمک ، بندريگ و فاصله بين آنها آگاه باشد.

2) تسلط بر زمين شناسي و توپوگرافي منطقه – پستي و بلندي هايي که بر اثر سيل ايجاد مي شود (در کوير سيل هم مي آيد!) براي راهنما اهميت دارد. در نقاط پست ممکن ايت خاک به حدي گل شود که عبور ماشين غيرممکن شود و يا ماشين در گل بماند.

3) تسلط به شيمي خاک و شيمي درياچه ويژگي ديگر راهنماست.اين تسلط باعث آسودگي خاطر در مواقع حرکت روي سطح درياچه ميشود(در عمق 50-5 سانتيمتري زير سطح درياچه آب موجود است) و در سطح درياچه لايه اي از سولفات کلسيم ايجاد شده که مي توان با اتکا به آن بر روي آن ماشين سواري کرد.همچنين نوع عناصر موجود در خاک در عبور از کوير مؤثر است. مثلا سولفات سديم که در خاک برخي مناطق کوير زياد يافت مي شود باعف پوکي خاک و گيرافتادن ماشين مي شودو يا خاک رس و يا کائولن در مواقع باراني سبب مي شود که ماشين بکسواد کند و درجا بزند.

4) يک راهنما بايد با ستارگان و موقعيت آنها در فصول مختلف سال آشنا باشد تا تشخيص جهت و مسير حرکت در شب ممکن شود.

نكات ايمني سفر به كوير
5) آشنايي با جانوران و خزندگان و حشرات کوير هم ويژگي مهم ديگر است. در اين مورد و موجودات ذيل الذکر نکاتي قابل توجه است:

الف- شتر: معمولا هنگام عصر بسوي آب حرکت مي کند و با تعقيب آنها مي توان به آب رسيد!

ب- عقرب: آشنايي با خصوصيات اين جانور مانند اينکه چه مواقعي از سال در خواب زمستاني است و يا اينکه در چه اوقاتي از روز و شب احتمال وجود عقرب کم است (يا اينکه با توجه به درجه حرارت، مثلا در آذر ماه ميتوان تشخيص داد که احتمال وجود آن هست يا نه؟)همچين نحوه عمل و کمکهاي اوليه در هنگام عقرب گزيدگي . و نيز آگاهي به اين نکته که در کوير بعضي نقاط هستند که اصلا عقرب در آن يافت نميشود(مانند محلي نزديک ارغواني آران ، که حتي در شب ميتوانيد با آسودگي خاطر روي ماسه هاي آنجا استراحت کنيد!

ج- سوسمارها: خطرناکترين آنها بزمجه است که در کوير مناطقي هست که احتمال يافت شدن آنها زياد است ( مثلا در کوير آران و بيرگل ناحيه اي به طول و عرض 6 کيلومتر هست که در آن بزمجه زياد يافت ميشود.)

د- مار: آشنايي با انواع سمي و غير سمي مارهاي کوير و کمکهاي اوليه در هنگام مارگزيدگي

ه- ساير جانوران: آشنايي با زيستگاه انواع سوسک، مارمولک ، روباه ، خرگوش ، موش و همچنين حيواناتي نظير کل ، بز ، ميش ، آهو ، جيبر و ...

6) راهنماي خوب در کوير با نوع گياهان و مناطق رويش آنها آشناستو ميداند که:

الف- برخي از گياهان در مناطق خاصي مي رويندو از طريق نوع گياه ميتوان نوع آب (شور ، تلخ ، شيرين و... ) در آن منطقه را تشخيص داد.

ب- ريشه بعضي گياهان بسيار پرآب است که در هنگام نياز و با روشهاي خاص ميتوان از آن استفاده کرد.

ج- آتش چوب بعضي از گياهان بسيار پرحرارت و عالي است

د- از ساقه برخي گياهان در مواقع بحراني به عنوان غذا ميتوان استفاده کرد.

ه- بعضي گياهان برخلاف ظاهر زيبايشان سمي هستند!

7) علاوه بر موارد فوق بعضي تجربيات راهنما بسيار باارزش است مثل طريقه بيرون آوردن ماشين مانده در باتلاق درياچه يا ماسه بادي ، يا پياده راه رفتن در شبهاي بدون ستاره از طريق هاله نور شهرهاي مجاور کوير با تهيه کرسي ساده در شبهاي سرد زمستاني براي خواب.

آب درکوير
هنگام حرکت به سوي کوير حداقل به اندازه دوبرابر نياز آب برداريد زيرا تشنگي سريع انسان را از پاي درمي آورد و بدون آب در روزهاي گرم نميتوان زياد دوام آورد.د رمرز شروع تپه هاي شني در کوير احتمال وجود آب هست. راههايي براي جمع آوري و استفاده آب موجود در خاک هست . مردمان کوير براي جلوگيري از عطش ، بجاي آب چاي مي نوشند! از ريشه پر آب بعضي گياهان ميتوان استفاده کرد و وجود گياهاني خاص نشانه وجود آب است. از مصرف غذاهايي که آب زيادي لازم دارندو باعث عطش مي شوند بپرهيزيد.

نکات مفيد ديگر :
*تجهيزات کافي به همراه داشته باشيد مانند:غذا ، چادر ، لوازم بهداشتي ، چراغ قوه ، کيسه خواب ، کفش مناسب ، سوخت ، طناب ، دوربين شکاري ، قطب نما ، نقشه و ...

*از دو يا چند وسيله نقليه استفاده کنيد (بهتر است از نوع کمک دار دوديفرانسيل شاسي بلند باشد) بنزين و لاستيک زاپاس فراموش نشود. بهتر است از عيبهاي جزئي ماشين هم آگاه باشيد.

*آچار و ابزار و چسب به همراه داشته باشيد.(يکي از خرابيهاي رايج سوراخ شدن رادياتور است)

*به همراه داشتن بيل و تخته هاي چوب براي بيرون کشيدن ماشين از باتلاق ، مفيد است.

*به همراه داشتن شکر ، قند يا نبات و آبميوه و هندوانه ميتواند جان شما را نجات دهد! (در مواقع اضطراري ميتوان با مخلوط کردن شکر با آب تلخ آن را قابل استفاده نمود.

*استفاده از عينک آفتابي مخصوصا در درياچه نمک در توقف طولاني در کوير توصيه مي شود.

*در کوير مراقب وسايل الکترونيکي خود باشيد( با داخل شدن ذرات ماسه از کار مي افتند.

*براي نگهداري گوشت در گرماي کوير از قيمه کردن در چربي خودش و يا در مشک ريختن و يا نمک سودکردن استفاده کنيد. (گوشت را به تخته هايي با قطر 3 سانتيمتر تبديل کرده و تکه هاي بريده شده را در داخل نمک قرار مي دهيم بطوريکه نمک تمام سطح آن را بپوشاند.)

 

منبع:کویرها و بیابان های ایران



:: موضوعات مرتبط: آداب سفر وگردشگری , ,
|
امتیاز مطلب : 444
|
تعداد امتیازدهندگان : 127
|
مجموع امتیاز : 127
موزه سلطان آباد اراک
شنبه 10 آبان 1393 ساعت 22:10 | بازدید : 893 | نوشته ‌شده به دست ...amir MD | ( نظرات )

موزه سلطان آباد چهارمین موزه شهر اراک است که در سرای کاشانی بازار اراک قرار دارد. سلطان آباد نام قدیمی اراک بوده و موزه سلطان آباد توسط «محمد مهدی باباخانی» و با همکاری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی بنیانگذاری شده است.

این موزه که به صورت خصوصی اداره می شود 130 متر مربع مساحت دارد. فعالیت موزه به صورت تخصصی در زمینه خوشنویسی و صنایع فلزی محسوب می شود.

موزه سلطان آباد 3 تالار دارد و در گنجینه آن صد اثر صنایع دستی ایران که از استانهای مختلف گردآوری شده اند به چشم می خورد. در تالارهای موزه می توانید آثار برجسته خوشنویسی، سوزن دوزی، لباس های قاجاری، خاتم کاری، قلمزنی، فلزکاری و کتیبه های مختلف به همراه تابلوهای هنری و اشیا قدیمی را ببینید.

بخش خوشنویسی موزه بسیار غنی است. به طوری که آثاری از خوشنویسان دوره های مختلف را در خود جای داده است. قدیمی ترین اثر خوشنویسی موزه مربوط به سده هفتم هجری است. در این موزه آثار ارزشمندی از خوشنویسان مشهور ایرانی همانند: درویش عبدالمجید طالقانی، میرعماد حسنی، میر علی هروی، میرزا فتحعلی حجاب شیرازی، میرزا غلامرضا اصفهانی، یاقوت مستعصمی، محمد هاشم لولو اصفهانی، میرزا کاظم، میر علی هروی، ظل السلطان محمد باقر خان، محمد جعفر تبریزی، میرزا رضا خان فراهانی، فتحعلی تنکابنی، میرزا اسدالله شیرازی، کیخسرو خروش و فتحعلی واشقانی فراهانی وجود دارد.

همچنین در بخش نقاشی هم اثری از کمال الملک وجود دارد. در این بخش آثاری از سبک نقاشی قهوه خانه به ویژه آثاری از محمد مدبر و عباس بلوکی فر به نمایش در آمده است. بد نیست بدانید که اثر سنگاب هنرمند قلمزن استان محمد مهدی باباخانی مالک این موزه که از هنرمندان صاحب نام کشور است از سوی دولت برای نگهداری به نمایشگاه دائمی سازمان جهانی مالکیت معنوی (wipo) اهدا شده است.

موزه سلطان آباد با همکاری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی در سال 1386 به روی علاقه مندان گشوده شد.

 

موزه سلطان آباد,موزه سلطان آباد اراک

 موزه سلطان آباد اراک

موزه سلطان آباد,موزه سلطان آباد اراک

  موزه سلطان آباد اراک

موزه سلطان آباد,موزه سلطان آباد اراک

  موزه سلطان آباد اراک

موزه سلطان آباد,موزه سلطان آباد اراک

  موزه سلطان آباد اراک

موزه سلطان آباد,موزه سلطان آباد اراک

  موزه سلطان آباد اراک

موزه سلطان آباد,موزه سلطان آباد اراک

  موزه سلطان آباد اراک

موزه سلطان آباد,موزه سلطان آباد اراک

  موزه سلطان آباد اراک

موزه سلطان آباد,موزه سلطان آباد اراک

  موزه سلطان آباد اراک

موزه سلطان آباد,موزه سلطان آباد اراک

  موزه سلطان آباد اراک

موزه سلطان آباد,موزه سلطان آباد اراک

  موزه سلطان آباد اراک

موزه سلطان آباد,موزه سلطان آباد اراک

  موزه سلطان آباد اراک

موزه سلطان آباد,موزه سلطان آباد اراک

  موزه سلطان آباد اراک

موزه سلطان آباد,موزه سلطان آباد اراک

 منبع:tebyan.net



:: موضوعات مرتبط: موزه سلطان آباد اراک , ,
|
امتیاز مطلب : 433
|
تعداد امتیازدهندگان : 127
|
مجموع امتیاز : 127
پیتزا کبابی
جمعه 4 مهر 1393 ساعت 19:34 | بازدید : 816 | نوشته ‌شده به دست ...amir MD | ( نظرات )

 


آموزش پخت انواع پیتزا - پیتزا کبابی

مواد لازم•    3.5 تا 4 پیمانه آرد کامل•    کمی خمیر مایه•    یک قاشق غذاخوری شکر•    1.5 قاشق چایخوری نمک•    1 1/3 پیمانه آب داغ•    1/3 پیمانه روغن•    آرد اضافه برای باز کردن خمیر•    روغن اضافه برای کباب کردن•    سس•    پنیز موتزارلا•    موادی که دوست دارید داخل ریزیدروش تهیه1. کباب پز را آماده کنید.2. در یک کاسه بزرگ دو پیمانه آرد، خمیر مایه، شکر و نمک را با هم مخلوط کنید. آب داغ و روغن را اضافه کنید. به مدت یک دقیقه خوب هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند. به تدریج آرد اضافه کنید تا خمیر نرمی به دست بیاید. 5 دقیقه با دست خمیر را ورز دهید تا کاملا نرم و یکدست شود.3. 8 چانه از خمیر تهیه کنید. خمیر را به اندازه یک دایره با قطر 20 سانتی متر باز کنید.4. هر دو طرف خمیر را روغن بزنید و با دست آنها را روی توری روی زغال بگذارید. به مدت 4 دقیقه بپزید تا زیر آن کاملا طلایی شود. آن را از روی زغال بردارید و داخل بشقاب بگذارید.5. سسرا روی خمیر بمالید. در آخرو موادی که دوست داخل داخلبریزید را روی سس بریزد و دوباره روی توری روی زغال بگذارید. حرارت کباب پز باید کم


|
امتیاز مطلب : 434
|
تعداد امتیازدهندگان : 129
|
مجموع امتیاز : 129
بوستان های اراک
جمعه 4 مهر 1393 ساعت 19:32 | بازدید : 1632 | نوشته ‌شده به دست ...amir MD | ( نظرات )

  

در حال حاضر ۱۲۰ هکتار از اراضی صنعتی اراک، سبز است. همچنین با توجه به کلانشهر شدن اراک باغ‌های منطقه کرهرود و سنجان در معرض تهدید تغییر کاربری و یا خشکسالی قرار گرفته‌اند. از جمله اقدامات پیشنهاد شده برای حفظ فضای سبز این مناطق تامین آب باغ‌ها، ممنوعیت هر گونه تغییر کاربری توسط شهرداری و شورای شهر، لایروبی قنات‌های خشک شده و ترمیم چاه‌هایی که از رده خارج شده و غیرقابل استفاده می‌باشند؛ مانند قنات مستوفی، خان حاکم، جرقان، شرکت، خاکباز و ... ، برخورد قضایی با عوامل تخریب فضای سبز و باغ‌های این محدوده و ثبت تمامی باغ‌های شهرهای مذکور و پلاک کوبی درختان و تبدیل این محدوده به پارک ملی با توجه به قدمت تاریخی باغ‌های دو منطقه است.

 

(فهرست پارک و فضای سبز شهر)

منطقه ۱

  • پارک جنگلی شهید باهنر
  • پارک ایرالکو
  • پارک ماشین سازی
  • پارک ۴۰ کاج
  • پارک پاییزان
  • فضای سبز شهرصنعتی
  • پارک غدیر
  • پارک نیلوفر
  • پارک هپکو
  • پارک شهدای گمنام
  • پارک لاله
  • پارک پامچال
  • پارک فاطمیه
  • پارک معلم
  • پارک کشاورز
  • پارک مشاهیر
  • پارک الهیه
  • پارک فرجی
  • پارک مادر
  • پارک دانشجو
  • پارک مصطفی خمینی
  • پارک پیروزی
  • پارک شهر
  • پارک لاله
  • پارک دانش آموز
  • پارک سوم خرداد
  • پارک خانه سازی

منطقه ۲

  • پارک جنت
  • پارک امیرکبیر
  • پارک کودک
  • پارک آویشن
  • پارک پونه
  • پارک ملت
  • پارک زنبق
  • پارک اعلم الهدی
  • باغ ملی

منطقه ۳

  • پارک آزادی
  • پارک خیبر
  • پارک گلبرگ
  • پارک ولایت
  • پارک شهید آسنجرانی

منطقه کرهرود

  • صحرای خطیر
  • باغ نو
  • پارک مدیری
  • باغ‌های کرهرود

منطقه سنجان

  • باغ‌های سنجان
  • سه لله
  • فهریز
  • فیراسه
  • قلمستان
  • پارک کلاله

 

منبع:http://fa.wikipedia.org



:: موضوعات مرتبط: بوستان های اراک , ,
|
امتیاز مطلب : 454
|
تعداد امتیازدهندگان : 128
|
مجموع امتیاز : 128

صفحه قبل 1 2 3 4 5 ... 16 صفحه بعد